Buff sesa.blogg.se -
oncontextmenu="return false"
< Till bloggens startsida

Den sillfixerade gubben

Den här veckan har det anordnats ett läger för 60+are här på senorens camping och jag tycker de är roligare än när det var familjevecka med alla skrikande ungar överrallt, de här pensioneärerna är mycket gulligare och säger "vad duktiga ni är" m.m 
 
MEN det finns ett undantag!
 
Den fett reducerande gubben!
 
Det började som en enkel sak att okej hans läkare har kanske rådit honom från att avstå från fett det var kanske därför han sa att han inte tålde fett så vi fixade till lite annan mat till honom t.ex ett äpple när vi bjöd på kakor.
Men tror ni han tog det? 
NEJ!
Han åt kakor som de andra. Då började vi ana att det var nåt som inte stämde.
Nästa morgon kom han och bad om att få sill till sin macka för att han inte kunde äta något annat, men sill är fel väldigt fett eller?
Men vi gav han det och då blev han nöjd.
Det värsta var ju att han åt all vanlig mat vi serverade på lunchen och kvällsmaten och all fika, det var bara på frukosten som han kommer och tjatar hela tiden.
Vi i köket började ana att han inte är överkänslig på riktigt utan att det bara var fix ideér och dagen efter när vi hade ställt fram en hel sill burk till frukosten som alla skulle ta av, då tog han den innan de hade sjungit (som de alltid gör innan maten) och hällde över nästan all sill ur hela burken på sin tallrik och åt. 
 
Då började vi verkligen bli irreterade.
Men idag var det som lustigast, vi hade sill till lunchen så gubben fick inget på morgonen då gick han och tog med sig en påse in med en lök och lite hallon som han hade på mackan Lök på mackan!? 
Fast sen försvann ena halvan av hans lök så då blev det ett fasligt liv på honom men han blev iallafall lycklig när han fick sin älskade sill till lunch ;) 
 
 
usch och tvi!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0