Buff sesa.blogg.se -
oncontextmenu="return false"
< Till bloggens startsida

5 beauty tips!

 
  1. Hoppa över foundation! Om du lider av acne så är det första du vill göra att smeta på ett tjockt lager med foundation... men gör inte det! Foundation är till för kvinnor över 35 år. Foundation kommer bara täcka över din naturliga skönhet (faktum är att foundation på en tonåring ser allt annat än naturligt ut). Täck istället dinna blemmor med concealer, följt med puder eller färgad fuktgivande crém. Färgad fuktgivande crém känns lättare än tjock foundation.  
  2. Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
  3.   Om du vill att ditt hår ska växa snabbare ska du massera hårbotten 3-5 minuter varje dag för att öka blodcirkulationen i hårbotten.
  4. Om du har problem med kletigt nagellack ska du prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.
  5. Applicera läppglans på dina läppar och tillför socker på dem. Använd bara så mycket läppglans så att sockret fäster. Låt sockret sitta påp läpparna i några minuter och börja sedan att massera in sockret i läpparna som en peeling och skölj sedan av läpparna. Om du gör detta ca 1 gång/ veckan för att få mjuka läppar.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0