Buff sesa.blogg.se -

Fixat youtuban!

Klicka in på vår Epic youtube kanal!
 
 
 
 

Back to normal

nu när uppvisningen och allt dansande är slut och man får då börja ta tag i livet igen...
Då har jag beslutat mig för att tvätta alla stinkande danskläder så att man kan få lite fräscha kläder i garderoben.
och eftersom att vi skulle handtvätta nätstrumpbyxorna innan vi ska lämna tillbaka dem och så jag började med det:
hur mysigt det än kan verka att stå där med händerna i grumligt vatten blandat med smuts och fotsvett så var det inte det.... men efter många om och men så blev de i alla fall rena ;)
nu ska jag bara sortera resten av kläderna...
 

Good night lovely!


Magic TAIF= Bästa kvällen i mitt liv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
detta är bara ett fåtal av alla bilder jag har från denna kväll <3
 







 
 

Våra mammors humor..

Kul kul...


Bästa kvällen ever!

Igår var det show för hela slanten och herregud som det var livat har aldrig upplevt ett sånt show rus! Publiken var galen och det kändes som en Justin Bieber konsert! Vi fick dansa med Jan Johansen och han var faktiskt en riktigt cool snubbe! Nej kan bara sammanfatta kvällen med ett ord FANTASTISK!
 
 
 
 

Tack SMP, tack

Bra jobbat SMP ni förtjänar en stor guld stjärna!


Jaha och ni då?

 
 
 

AFRIKA HERE WE COME!

 
VI BLEV UTAGNA TILL ATT DELTA I SYD AFRIKA PROJEKTET PÅ VÅR SKOLA! Det är helt sjukt och ingen av oss kunde någonsin tro att detta skulle hända! Vi två och sex till blev uttagna av 28 stycken andra och vi ska FÅ ÅKA TILL SYD AFRIKA.
 
Projektet går i första hand ut på att utbyta kultur mellan ungdommar från Syd Afrika och Sverige men vi ska också hjälpa till att bygga upp ett barnhem för fattiga utanför Afrika. I två veckor ska 8 sydafrikaner komma till Sverige och bo hos oss olika familjer, när de är här ska vi  visa upp det bästa av Sverige och hitta på olika saker med dem. Efter det ska vi i två veckor besöka dem i sydafrika det är ocskå då vi ska jobba med barnhemmet.
 
Detta ärdet största som har hänt mig och det känns verkligen speciellt att få vara med och göra skillnad!
 

Svävar på moln!

Imorgon är det då dags för nationella prov igen -.-'
men det är inte det som gör mig så glad...... det som gör mig glad är att det är den enda lektionen som vi har imon!!!!!!!!
så då slutar man 11:15 och jag slipper äta skolans äckliga pyttipanna :D
 
 

Duktigtjej.se (3 dagar kvar)

duktig som man är och allt så slutade man 40 minuter tidigare från tyskan och det kan behövas eftersom att HELA dagen kommer att gå i 150 km/h med ljussättning med mera med mera!
så det är ganska skönt att bara sitta här i skolan nu i sin ensamhet och vänta på att Hipsie ska sluta sin spanska så att stresskvällen kan börja ^^
Bara 3 dagar kvar tills ett av årets höjdpunkter!!!!!!!
 

WTF?!

Aja man kan tydligen stava Albin hur man vill


Dansie, dansie

 
Dansat hela dagen och slingat håret, känns bra! :) jag har inga läxor och just nu känner jag mig bara allmänt fri (förutom träningsvärk som plågare mig och två nationellaprov nästa vecka + besked om jag får vara med i syd Afrika projektet) Annars känns allt helt ok ;)
 

My love...

 
..of my Life Louis William Tomlinson. Världens finaste människa och förebild. Idag är det 19 dagar innan jag får se honom och de andra boysen. Jag vet inte om jag kommer överleva. Idag mötte jag och Sophie Claes Månsson (om ni inte vet vem han är googla) på gatan i Växjö, och av att bara se en vanlig svensk kändis som han gjorde mig rädd. Hur kommer det då bli när jag möter Jordens enda levande Ängel.
It´s huge man..<3
 
 

118 800 har svaret!