Buff sesa.blogg.se -

Duktig tjej ;)

Just nu ät jag i Borås och åker tåg för första gången helt själv ;) jag ska till smögen för mina föräldrar är där på semester och jag ville vara ned på filminspelningen och tingsrydmarknad så jag hick med på att åka dit senare så nu sitter jag här med min data och mina vänner i desperate house wives och känner mig verkligen vuxen ;)


Home sweet lonely home...

Hejsan svejsan nu är jag tillbaks i smålandslingonskogar från en vecka med hårt slit, sol, bad och annat knas i Blekinges skärgård ;)
Kom doc hem till ett super tomt hus med endast ett brev som bevisade att någon brydde sig om min hemkomst. Ja i det dramatitiska brevet låg det tågbiljetter och en 500:a lapp. Och där stod det att familjen hade åkt till smögen på semester och att jag skulle ta had om vissa sysslor för att förkänna min dyrbara peng exempel mata tomater och vattna katterna fast i fel ordning, förlåt är så slutkörd att jag inte vet vad jag skriver + att jag har drogat min kväll med ett maraton med william spetz :D
Har nog fått en sjukdom eftersom jag inte kan sluta kolla på hans youtube klipp det är nog därför jag är så komisk nu också eller nåt. 
 
Jaja ni ska inte tro att mina föräldrar är helt hemska och lämnade mig, det var jag själv som ville det för imorgon ska jag gå på den mest exklusiva marknaden i världen (efter Linneryds marknad) Tingsrydsmarknad! + att vi i dans gänget ska spela in en reklam film där vi dansar och hoppar i Tikens bruna vatten men det kommer nog bli awesome för vem har inte drömt om att bli en movestar!
 
Nu vill ni nog inte läsa mer så här är klipp med min älsklings komiker som ni nu kan roa er med under natten!!! <3
 
Nu tycker nog Sophie att jag är jättepinsam förlåt ;)
 
 
Ni borde känna igen er i den sista fd 9e ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tycker ni att jag bode börja videoblogga? Tyck till!
 

Haters? No, thanks!

Här kommer några kändisar som verkligen har imponerat på mig och som jag tycker ska slippa alla sina så kallade "haters". Alla har vi dem men på olika sätt...
Det kan vara allt ifrån folk som skrattar bakom någons rygg till de som hotar och kränker folk....
Alla är vi lika värda här på jorden och alla har rätt att bli respekterade för den väg som de väljer att gå!
Så visa ni dem också lite respekt från och med NU!
 
“I know that the fans starts losing their faith in me and I won’t blame them for that. I can understand and appreciate what they’ve gave to me. I didn’t give them too much things. But I do love them so much and love the way they do support me and the club, I will try not to let them down.”
-Fernando Torres
 
 
“‎Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cuz we were born this way bitch!” 

-Lady Gaga
 
 
“My world got very big,
very fast, and based on a lot of sad examples
from the past,
a lot of people expect me to get lost in it” 
-Justin Bieber
 
 
“People are always telling me that I'm not like other girls...that I don't dress like other girls...that I don't act like other girls. But I'm my OWN person...I go to the beat of my own drum.” 
 -Miley Cyrus
 
 
"Everyone who knows me will know the truth, which is that my children come first in my life and that I would never harm any child." 
 
-Michael Jackson
 
 
The devil wants to steal your joy because he knowsthat joy is your strength… that is why sometimes we need each other.
-Rihanna
 
 
“The spotlight will always be on me, but it's something I'm learning to live with as the years go by.”

-David Beckham
 
 
"I know not everyone will like me, but this is who I am so if you don't like it, tough!"
  
-Brittney Spears
 
 
 

Snart gäller det!

Idag spelades de sista matcherna i gruppspelet här i cuppen och nu sitter vi och väntar på vilket slutspel alla lagen kommer i...
Man kan säga att spänningen är olidlig ;)
Men ett av lagen (syrrans lag) verkar gå till B-slutspel och då spelar de den första matchen klockan 9:00 imon :O
Idag var de helt klart cuppens snyggaste lag, klädda i sitt rosa reservställ ;)
 

Spöket i glasscafét

Igår var det strålande sol! Håll nästan på att dö av värme slag ;) Jag och Maj fick lite sovmorgon så då passade jag på att sola mitt prickiga sommarskinn hoppas det gav lite resultat iallafall ;) Efter vi hade jobbat en stund vid lunchen och eftermiddagen passade vi på att sola ännu mer och simma, vi simmade ända ut till en flotte som var långt ute i vattnet. Super skönt badvatten! Men sen på kvällen började läskigheterna :-o Vi skulle stå i glass cafét och jag skulle gå och diska några tomma glasskartonger och när jag kom tillbaka så tittade Julia och maj jättekonstigt på mig och Maj sa typ helt likgiltigt "hur gick det" Jag tyckte det var en konstig fråga och bara "såklart det gick bra jag gick ju bara ut med disken" och då blev de helt chockade och undrade varför jag sa så, för maj var helt säker på att hon inte sagt nåt. Hmm spökerier på gång ??


Fotboll is my life!

Idag har varit en dag fylld med fotboll och sol!
Man kan säga att efter idag är jag lite röd här och var :P
Men matcherna gick bra första matchen slutade 2-2, andra 8-1 och tredje 4-2
 
 
 

(nästan) dödad av uggla!

Idag har varit en riktigt underbar dag eller hur? Jag och Julia har solat från tio till två sen jobbade vi till klockan åtta men det var hälften så mycket folk som förra veckan som skulle få mat så det var verkligen en skillnad :D Sen på kvällen jobbade vi lite i glasscafét och sen sprang Julia och jag i natten utan lampor :o Vi är riktigt modiga :cool: Jag såg faktiskt en uggla också och var så klart tvungen att härma den och då bara flög den ner och då fick jag lite panik men som tur var ville den inte ha mig utan flög någon annanstans ;) Måste också berätta en hemsk sak, vi såg en jättestor groda på vägen och få kom det en bil och körde över sens bakben! Usch ! Det var första gången man kan dra skämtet "vad blir en groda utan ben?" på riktigt för grodan blev verkligen HOPPLÖS


@Beach!

Idag har vi spenderat HELA dagen på stranden och jag har blivt brun :D
Och imorgon taggar vi fotbollscup (att kolla på i alla fall ;))
 
 
 
 
 
Hoppas att ni har lika bra väder som jag för här nere bränner det :thumbup:
 

Förlåt igen!

Vårt internet krabban jätte mycket här så det blir inga bilder på presenterna tyvärr :( hoppas ni har överseende ;)


ULLARED :D

Efter en hel dag på Ullared så känns det i benen ;) Men jag hittade mycket fina grejor! (bilder kommer när vi har kommit hem) Men sedan gick vi på net on net's lagershop och köpte ett nytt objektiv till min kamera :D Jag ska snart ut och ta kort med den!!!


Sorry

Glömde uppdatera igår Förlåt. Hade liksom inte ro igår eftersom jag bara en dag ;) men nu är jag och Julia på väg till jobbet igen! Lite bilder på presenterna kommer nog under dagen :)


sweet sixteen

Ja nu var man en stor tjej då ;) 16 år fyllda känns redigt härligt! Nu kan man ju ge sig ut och övningsköra, man ska ju bara gå den där kursen och det vet jag ju inte riktigt när det blir ;)
Idag åkte vi då hem efter en hel dag jobb som vanligt men innan vi åkte hem firade vi lite med tårta vi hade köpt på ica och så fick jag en två delad body butter av Julia, så nice! ;) 
När jag kom hem hittade jag en present från maja på trappan och i den låg det ett ullaredspel! ;) 
Sen kom mormor och morfar och farmor och farfar och grattade mig, jag var lite död efter en hel dags jobb men det får man ta ;)
Ni får reda på vad jag fick av dem och min familj imån.
 
SPÄNNANDE?!
 


On the road!

Nu rullar vi iväg mot nya äventyr i Halmstad! Vi ska sola, bada, kolla på fotboll och gå på ULLARED <3


GRATTIS!!!!!!

Idag fyller ju världens bästa Emelie år!!!
Så grattis, grattis, grattis!!!!!! <3
Istället för en dikt som du brukar skriva till oss, så har jag gjort en film till dig:
Men ni måste  kolla på hela filmen!!!!

Jag hoppas att du inte blev arg på mig nu Emelie ;)
 

Present i förskott

Idag kom min moster och hennes man och överraskade och grattade mig på min födelsedag en dag förtidigt ;) av dem fick jag 500kr och jag gick även en paket som var från min ena kusin i den paketen var det en bok som heter "skönhets bibeln" med en massa "skönhets" tips om hår, smink, hud m.m ;)