Buff sesa.blogg.se -

New year= New possibilties

 

Sleep over på hotell

Vi ska tydligen åka och sova på hotell så där härligt spontant som bara vår familj kan! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, Haha ;)


Äckligast ever!

 
Jag kollade klart på 5 avsnitt av serien "American horror story" säsong två igår. Usch! Äckligaste jag någonsin sett. Till och med äckligare än första säsongen. Kolla om ni vågar för den är bra men för er kvackmagade. KOLLA INTE!
 
 

Shopping

Här är en summering av vad jag köpte idag och igår
 
 
Två svarta och en röd topp från Gina troicot 
 
Ett halsband från MQ

 
Två byxor från HM
En kavaj/kofta/jacka från vero moda
 
En DKNY parfym från Kicks
 
Nu försvann lite present kort och julklappspengar känns lite surt.. Men jaja 
 

Livsfara på vägen!

Att åka bakom denna bil var väldigt spännande kan man säga ;) man bara väntade på att kassarna i bagageluckan skulle falla ut, men de klarade sig
Men sen undrade vi hur de inte kunde märka att de körde med bagageluckan öppen :P


Finally!


Julförhöjare

Är det bara jag som tycker att Petert Jöback är den bästa julartisten? Inget förlänger och förhöjer julen som han ^^ Mamma tycker att Magnus Carlsson är den bästa men det är ju inte hennes blogg så...
 
 
 
 
 

Årets skörd!

Idag har vi varit hos farmor och farfar för att äta julmat och dela ut de sista av julklapparna, så nu är min klapphög komplett! Det här bestod den av i år.
 
 

Feliz navidad

Från oss båda till er alla. EN RIKTIGT GOD JUL!!!


Sista avsnittet!!!

 

Standard!


Kolla film

Kollar med syrran på Grinchen, jag har aldrig sett den innan men den är bra ;) Nu har jag även fixat allt på det slutliga avsnittet av "det bästa juläventyret ever!" Det kan innehålla spår av frukt kan jag säga och det är nog det bästa avsnittet av julkalendern, väldigt känslomässigt och så ;) 
 
 
 

Avsnitt 5!

 
 

5 beauty tips!

 
  1. Hoppa över foundation! Om du lider av acne så är det första du vill göra att smeta på ett tjockt lager med foundation... men gör inte det! Foundation är till för kvinnor över 35 år. Foundation kommer bara täcka över din naturliga skönhet (faktum är att foundation på en tonåring ser allt annat än naturligt ut). Täck istället dinna blemmor med concealer, följt med puder eller färgad fuktgivande crém. Färgad fuktgivande crém känns lättare än tjock foundation.  
  2. Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
  3.   Om du vill att ditt hår ska växa snabbare ska du massera hårbotten 3-5 minuter varje dag för att öka blodcirkulationen i hårbotten.
  4. Om du har problem med kletigt nagellack ska du prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.
  5. Applicera läppglans på dina läppar och tillför socker på dem. Använd bara så mycket läppglans så att sockret fäster. Låt sockret sitta påp läpparna i några minuter och börja sedan att massera in sockret i läpparna som en peeling och skölj sedan av läpparna. Om du gör detta ca 1 gång/ veckan för att få mjuka läppar.
 
 


BartBaker

Det här gänget har gjort en massa parodier på låtar från t.ex Justin Bieber, one direction, psy, och carly rae Jepsen. 
 
Ibland är de lite för mycket men här är parodin de gör på "What makes you beautiful" riktigt rolig ^^