Buff sesa.blogg.se -

One Direction hysteri på Twitter

 
hela dagen har det varit kaos på twitter och olika trender har cirkulerat på nätet. de allra flesta har på något sätt handlat om 1D.här är några exempel:
#HappyLouDay
#WeLoveYouLouis
#DirectionersWant1DVideoDiariesBack
#WhatILoveAboutZayn
#LarryIsReal
#LarryIsABromanceNoMore
och sedan kom den trenden som skulle skapa totalt krig mellan fansen.... #ElounorIsABromance
som ni ser har det varit fullt upp för alla directioners idag och alla har sina egna teorier och funderingar och detta har lett till ett Twitterbråk och allt har bara varit kaos....
Snälla låt alla vara bara man behöver inte sprida alla åsikter vissa saker som inte berör en själv kan man faktiskt hålla till sig själv....... vissa har inte insett att deras tankar och teorier faktiskt kan såra andra även om man inte kan tro det...
uttala er inte om sådant som ni inte har en aning om!
skapar rykten om personer och sprider dem över hela världen är INTE okej!!!!!
allt har bara gått överstyr om man säger så.... så låt oss alla bara vara snälla mot varandra och baka muffins av regnbågar och bara skratta hela dagarna medan vi rider på våra rosa enhörningar i rymden ;)
 
 
 
 

Sesa dissar!!!!

vad är detta för ny "Facebook trend"???
den nya appen Ask.fm som finns över precis HELA Facebook, där folk vill att deras facebookvänner ska ställa frågor till dem.
Då undrar jag varför vill man dela med sig av sin personliga information på detta sätt??
är man så osäker på sig själv att man måste känna sig uppmärksam genom att svara på någon dum fråga om en själv??????
 
 
jag ber om ursäkt nu om jag har förolämpat någon som tycker att denna app är superbra, men jag tycker faktiskt att det är en ganska patetisk grej att söka uppmärksamhet på det sättet......
här kommer ett budskap från mig till dig:
kom ihåg detta du behöver inte få bekräftelse från alla andra DU duger som DU är och behöver inte alla andra människors uppmärksamhet och bekräftelse!
 
 
 

.


Mar. 31, 2013

#weloveyoulouis


Lets dance

Hos farmor och farfar med hembakad pizza och risalamalta det är grejer det! Heja Maria!


Farmors påskägg


Florist-Emelie

Jag är inte sämre, faktiskt bättre! Mopsie fick hela 2 timmar på sig att fixa sina blommor, jag fick bara 30min så mer cred till mig ;) haha nej...


Florist- Sophie

Jaha idag har vi spenderar dagen med att göra blomster arrangemang, så nu funderar man om man kanske skulle ha blivit florist istället :P
Nä men såhär blev dom (är ganska nöjd faktiskt) :


Påskmuffins jao


Julia och spruta

Igår träffade jag och Mopsie Julia. Vi hade mysigt och fikade, pratade m.m. Det var ett tag sen sist :( idag fyller hon iallafall år!!! SÅ GRATTIS JULIA!!!! 

Minns du detta??? XD

 

Igår tog jag också sprutan som alla tar bu för tiden. Gardasil eller nåt sånt :) och jag har inte fått ont i armen?! Jag säger som jag sagt innan, jag är en superkvinna!


In your face cancer!

detta är något som man tycker borde uppmärksammas av alla inte bara kändisar.
de kända brittiska celebriteterna Little Mix, Caroline Flack och Sophie Ellis- Bextor är bara några av de kändisar som öppet är med och stödjer en brittisk välgörenhets organsiation som vill bota cancer!
 
 
de ställde också upp på en fotografering för organsisationen där de fick skriva sitt personliga meddelande till cancer på sina kroppar.

Bieber med på toan

ja, nu kan man till och med slippa att känna sig ensam när man borstar tänderna
eftersom att någon datornörd i USA kom på den brillianta idén om att uppfinna en tandborste som över 30 miljoner finniga tonåringar bara måste köpa... detta är inte vilken vanlig tandborste som helst utan det är en sjungande tandborste?!
men den sjunger inte vilka låtar som helst utan den sjunger två Justin Bieber låtar, en på kvällen och en på morgonen (man kan tydligen ställa in detta på en sådan high-tech tandborste)
bara kolla här:
 

Trandagen?

Jag vet inte om det är någon annan som har en sådan knäpp tradition som i vår familj. Igår tvingade mamma alla att springa runt huset tre varv, för att inte bli ormbiten i år. Dock ska vi vara BARFOTA också när vi springer. Ääh ja lite märkligt är det
Och idag ska man enligt min familj hänga upp en strumpa på sovrumsdörren och sen kommer det en "trana" och lägger godis i den. Yupp yupp don't messing with our traditions! Yo!


myslåt!

 
 
 
 
 
 

Fler bilder från igår